Kwaliteit

Home / Over PAVRO / Kwaliteit

De kwaliteit van machinefabriek PAVRO

Investeren in onze mensen, dus kwaliteit, is één van de kernwaardes van PAVRO. Dat betekent ook dat we beschikken over alle certificaten die van het belang zijn voor het uitvoeren van ons vak.

Onze certificeringen

ISO 9001: 2015

Machinefabriek Pavro is ISO 9001:2015 gecertificeerd. De ISO 9001:2015 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

ISO 3834-2

NEN-EN-ISO 3834 certificering is een internationaal erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden. In deze norm worden alle werkzaamheden op het gebied van lassen omschreven. De ISO 3834 is een kwaliteitsnorm die betrekking heeft op de gehele lasorganisatie.

NEN-EN 1090 norm

De NEN-EN 1090 is de Europese norm, die van toepassing is op dragende staal en aluminium constructiewerken. Vanaf 1 juli 2014 is het verplicht dat alle onderdelen van een dragende staalconstructie voorzien zijn van een CE-markering volgens NEN EN 1090. De CE-markering is een verklaring van de fabrikant dat het product voldoet aan alle constructieve eisen die in de relevante productnorm (NEN EN 1090) gesteld worden.

VCA** certificaat

Met een VCA 2 certificaat tonen wij als bedrijf aan dat wij voldoen aan de eisen in de VGM-checklist aannemers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dankzij het VCA 2 sterren certificaat kunnen wij als hoofdaannemer fungeren.