Over PAVRO

Home / Over PAVRO

De oprichting van machinefabriek PAVRO

Op 1 mei 1997 is Machinefabriek PAVRO B.V. opgericht door Dhr. Henk Kamphuis. PAVRO nam direct de productie over van NEMACO Bouwmachines B.V. Ook werden de 12 personeelsleden overgenomen welke waren gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van trilplaten, tegelknippers, pallethaken, opslagbarels, lichtmasten en diverse bouw & infra gerelateerde machines.

Er is vanaf het begin direct ingezet op kennis, ontwikkeling en moderne bewerkingsmachines om de ontwikkelde speciaalmachines te kunnen maken. Hierin is veel geïnvesteerd. In de mensen, in de kennis, in het gereedschap.

Ons vakmanschap is met de jaren enorm gegroeid door alle mooie projecten die we mochten en mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Uitdenken, perfectioneren, ontwerpen en het bouwen van machines die zorgen voor een oplossing voor onze opdrachtgever zit diep in onze bedrijfscultuur. We vinden het geweldig om te bedenken, te bouwen, te monteren, te lassen, te verspanen en te engineeren. Dit inmiddels schaarse vakmanschap hebben we dan ook volledig onder de knie.

Na 25 jaar durven we dit met het volste vertrouwen te zeggen.

Ontwikkeling en productie van machines

Machinefabriek PAVRO B.V. werkt voor een brede groep opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wij ontwikkelen en produceren speciaalmachines, mallen en speciale producten voor:

  • Mallen en hulpwerktuigen voor het restylen van treinen
  • Speciaalmachines naar wens van de opdrachtgever
  • Machines voor de steenindustrie
  • Machines voor het bewerken en produceren van windmolenwieken
  • Ovens voor het produceren van zonnecellen
  • Toelevering
  • Engineering inclusief berekeningen, CE-Markering en Gebruikershandleiding